Hur det går med träningen
Tänkte ge er en uppdatering om min viktnedgång. Det var ändå ett tag sedan!
Jag har nu gått ner 11 kg. Det känns superbra men jag måste erkänna att jag har tappat fokuset lite. Det är semestertider och egentligen borde jag bara köra på som vanligt men jag är människa. 
 
Jag har ätit vad jag vill och njutit av en glass i solen, vilket är helt okej. Jag följer tjejer på instagram som gör en viktresa och de gör inga undantag. Men de går ju också ner mycket fortare än mig. Jag har dock ingen brådska. Jag går ner i den takt jag känner att jag klarar. För skillnaden på hur jag mår idag och för några år sedan när jag försökte gå ner i vikt (med resultat) är att jag var ett känslomässigt monster. 
Nu när jag går ner i vikt mår jag bra, är glad och är framförallt trevlig (haha)
 
Det känns dock lite jobbigt att inte ha samma ork och fokus på att gå ut och gå som förut. Jag har mycket på jobbet som gör att när jag kommer hem vill jag sova. Min fästman och jag har dock testat på att träna på morgonen och det var riktigt trevligt. Tyvärr, har det inte blivit så mycket av det heller. På morgonen menar jag klockan 06-07. Sedan bär det av till jobbet som börjar 08:00.
 
Tänkte avsluta här för denna gång.. men är det något ni skulle vilja att jag skriver om? Allt mellan himmel och jord. 
Kommentera :)